maanantai 31. toukokuuta 2021

Laihduttajan päiväkirja

Kun ikää on tullut lisää ja ruokakin on maistunut, niin sehän näkyy myös vaa'an lukemassa. Eikä hormonitoimintakaan ole puolellani. Tänä aamuna ylitettiin 68 kg. Joten nyt on aika ryhdistäytyä ja katsoa mitä sinne suuhun laittaa ja mihin aikaan. Viime viikolla kävimme siipan kanssa pk-seudulla nauttimassa hyvistä ruoista ja juomista sekä vähäisestä liikunnasta, mikä varmasti kostautuu painossa. No, torstaina sentään tuli käveltyä paljon kun HSL:n vuorokausilipusta loppui voimassaoloaika. Kävely hivenen normaalia korkeakantaisemmilla kengillä rasittaa kyllä jalkoja, mutta eihän siitä ole juurikaan apua kalorinkulutuksessa... No, ei muuta kuin itseä niskasta kiinni, homma julkiseksi ja tässä sitä ollaan.

Ihan liikkumattomana en sentään ole ollut. Eilinen 100 km:n sunnuntaipyöräily tehtiin eväsretkimäisesti, kuten viimeaikoina on ollut tapana.  Ensin 35 km Ylikiiminkiin, evääksi patongit ja valion kahvijuomat. Matka jatkui Muhoksen päivärinteelle, jossa pienet mehut ja vesipullojen täydennystä ja loppumatka kotiin ja vähän päälle, että saatiin 100 km täyteen. Toukokuun pyöräilykilometrit kokonaisuudessaan 527,6. Lisäksi juoksua 60,2 km, mikä on vähemmän kuin oli tavoitteena.

Koronarajoitusten lievennettyä kahvakuula alkoi jälleen. Toissa viikolla maanantai oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, viime viikolla kuulailtiin sateessa. Tänään ei pitäisi sadella, mutta ihan niin lämmintä kuin odotin, ei taida olla, mutta eipä se kuulaillessa niin haittaakaan.

Tästä sitä on suunnattava kesää kohden ja koitettava saada kroppa bikinikuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti